Keeks:
keeksi valmistasin suurele ahjuplaadile ja pärast lõikasin sobivad tükid:)
- 125g võid
- 2tk muna
- 1,5dl suhkurt
- 2,5 dl jahu
- 1tl küpsetuspulbrit
- 2 sl piima
- 300g mustikaid või mustsõstraid ( külmutatud)
- sulata või
- vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks
- lisa küpsetuspulbriga segatud jahu, piim ja sulatatud või.
- sega juurde külmutatud marjad.
- kata plaat küpsetuspaberiga ja määri taigen ühtlaselt plaadile
- küpseta kuldpruuniks.
Keedukreem:
- 100g jahu
- 200g suhkurt
- 0,5dl tärklist
- 5 tk munaKollast
- 7,7 dl piima
- 1-2 tl vanillisuhkurt või vanillit
Keedukreemi valmistamine:
- vahusta munakollased suhkruga ja sega hoolikalt jahu-kartulatärklise seguga.
- vala suuremasse paksupõhjalisse potti.
- teises potis kuumuta piim peaaegu keemiseni(mitte keema) võid kasutada ka mikrolaineahju.
- vala kuum piim peene joana munavahu hulka.
- kuumuta tasasel tulel ja pidevalt segades kuni kreem muutub paksu hapukoore sarnaseks.
- tõsta pliidilt ja sega hulka vanilli, jäta jahtuma.
Kook:
- lõika pooled 2 võrdseks osaks ,ja seejärel lõika ära krõbedad ääred
- kata kook keskelt keedukreemiga
- pane peale teine kiht ja sega keedukreemile lisaks natuke hapukoort nüüd kata terve kook ülejäänud keedukreemiga
- haki äralõigatud ääred noaga peeneks puruks ja lisa see puru koogi peale
- kaunista marjadega
- pane kook külma seisma.
To the limits, unpredictable, dynamism, elegance - for sure we cannot characterize the frequency and status of happening, furthermore the ones of the very moment
VastaKustutaCease the moment ! Step amongst fractions of second,
Considering that the information is perishable, we tried to create a page where daily take several photos, generally "portraits" of the street in a world where time is more precious than anything.
Find information and links to other areas of the world, information that does not relate strictly photography, but also painting, sculpture, poetry, graphics and many other interesting areas you can disconnect from the daily routine.
Dungha