esmaspäev, 28. märts 2011

tort sokolaadiga

*biskviidipõhi
*u.2dl kanget kohvi
*u, 1purk(400g)aprikoosi või virsikut
*u.5banaani
*2 pak tere aprikoosi kohupiimapastat
*veidi zelatiini
*u.200g sokolaadi (ja magusat kakaod)


valmistamine:

*keeda valmis kohvi suurde tassi
* koori banaanid ja lisa need kohupiima pastale(banaanid purusta ennem kahvliga ja siis sega kohupiima pastaga ühte)
*viiluta aprikoos(virsik)
*lõika tordipõhi kolmeks kihiks.
*lisa alumine põhi alusele kuhu peale soovid torti teha.
*mina panin sellele tordipõhjale ümber selle sama vormi ääre mille sees küpsetasin et kõik sisu ilusti püsima jääks;)
*sulata zelatiin kohvis
*immuta nüüd selle sama kohviga alumine tordipõhi lisa sinna aprikoosi viilud ja natuke ka banaani kohupiima kreemi segu
*lisa teine kiht, immuta jälle kohvi zelatiini seguga ja lisa kohupiima banaani segu
*pane kolmas ja viimane kiht tordile
*immuta ülejäänud kohviga ja kata peaalt jälle banaani kohupiima kreemiga
*pane külmikusse seisma (vähemalt paar tundi et saaks tarduda)
*võta nüüd tort välja ja kata ka ülejäänud ääred kohupiimaga.
*kaunista magusa kakao ja ohtra sokolaadiga:)
*(roosid on tehtud punasest suhkrumassist)
*minul jäi kohvi zelatiini segu natuke üle ja segasin selle viimase osa kohvist kohupiima banaanisegu hulka ennem kui peale panin :)siis tardub ka kohupiim ilusti ära :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar