teisipäev, 28. juuni 2011

keedukreemi liivataignakorvikesed

sees on rabarbari õunakeedis keedukreem ja peal röstitud kookoshelbed.
 oma munadest tehtud keedukreem :"nii ilus ja kollane:D"
keedukreem:
100g jahu
200g suhkrut
0,5dl tärklist
5tk muna
7,5dl piima
1-2tl vanillisuhkrut või vanilli




*vahusta munakollased suhkruga ja sega  hoolikalt jahu kartulatärklise seguga

*vala suuremasse paksupõhjalisse kaussi

*teises potis kuumuta piim peaaegu keemiseni(mitte keema)

*vala kuum piim  peene joana pidevalt segades  munavahu hulka

*kuumuta tasasel tulel ja pidevalt segades kuni kreem muutub paksu hapukoore sarnaseks

*tõsta pliidilt, sega hulka vanillisuhkur ja jäta jahtuma 


 
muretaigna võib valmistada ise või osta poest . täidise suhtes on samamoodi lõputud valikud mida kombineerida ja mida peale panna.
seda keedukreemi võib kasutada ka moskva saiade täidisena.


mõnusat katsetamist!!:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar