sees on rabarbari õunakeedis keedukreem ja peal röstitud kookoshelbed. |
keedukreem:
100g jahu
200g suhkrut
0,5dl tärklist
5tk muna
7,5dl piima
1-2tl vanillisuhkrut või vanilli
*vahusta munakollased suhkruga ja sega hoolikalt jahu kartulatärklise seguga
*vala suuremasse paksupõhjalisse kaussi
*teises potis kuumuta piim peaaegu keemiseni(mitte keema)
*vala kuum piim peene joana pidevalt segades munavahu hulka
*kuumuta tasasel tulel ja pidevalt segades kuni kreem muutub paksu hapukoore sarnaseks
*tõsta pliidilt, sega hulka vanillisuhkur ja jäta jahtuma
muretaigna võib valmistada ise või osta poest . täidise suhtes on samamoodi lõputud valikud mida kombineerida ja mida peale panna.
seda keedukreemi võib kasutada ka moskva saiade täidisena.
mõnusat katsetamist!!:)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar