neljapäev, 24. november 2011

Kõrvitsasupp ingveriga

see supp on väga huvitava ja omapärase maitsega.

  • 800 g kõrvitsat
  • 1 porgand
  • 2 sibul
  • 2 küüslauguküüs
  • 2 tl tšilliõli
  • 2 tl värsket riivitud ingverit
  • 1 Liiter vett
  • 1 tl köögiviljapuljongi kuubi
  • soola
  • u.2 spl HEINZ worcestershire sauce
  • serveerimiseks  näiteks tuunikala ,hapukoor ja maitseroheline

Kuumuta potis õli ja lisa hakitud sibul ning peenikeseks hakitud ingver, tükeldatud küüslauk ja porgand ning kuumuta mõned minutid.
 Kalla peale vesi, lisa puljongikuubik ja keeda kuni porgand on poolpehme, lisa kõrvitsakuubikud ning keeda kuni aedviljad on pehmed.
Püreesta saumiksriga või köögikombainis, maitsest soola ja HEINZ-i kastmega.
ja ei olegi muud kui serveeri ja  head isu!:P

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar