vaja läheb
*piima
*vaniljet
*suhkurt
*kartulatärklist
seda on ülimalt lihtne teha,umbes nagu hakkaks kiselli tegema:D
kõigepealt valad potti piima nii palju kui palju soovid pudingut saada,
lisad sinna ka kõik ülejäänud komponendid suhkru ( vastavalt sellele kui magusat soovid),
valilje(mina kasutasin vanillisuhkurt aga arvan et mida naturaalsem seda tugevam vaniljemaitse jääb:P) ja lõpuks ka kartulatärklis pane algul natuke kuna hiljem saad juurde lisada kuna kuumutades hakkab tärklis paisuma:) ja kindlasti tuleks kogu aeg segada :D kui oled õige paksuse saavutanud tõsta jahtuma ja naudi kas niisama , marjade või keedise/moosiga!
Ps! kõik komponendid lisa kohe külma piima sisse ja sega algusest peale :) siis ei teki tükke.
Asja nimi on piimakissell. Puding on midagi muud. Kogused võiksid ka teinekord anda, muidu on lugejal raske teha. Ja kartulitärklis tuleb lahustada külmas vees ja alles siis lisada kuumale piima-suhkru-vaniljesegule.
VastaKustutaAga muidu, edu sulle! :)
"pudinguks " kutsun seda seepärast et ta meenutabki pudingut ja ei oska öelda võib- olla keegi teebki seda kui piimakisselli :D pole öhegi retseptipeale sattunud :) üritan ka teinekord kogused kirja panna :) kuna ma lisasin kartulatärklise külmale piimale ja segasin kohe algusest peale ei lahustanud seda eelnevalt külmas vees :):) aga tänan tähelepanu pööramast kuidas muidu paremaks oma blogi teha kui pole inimesi kes küsivad küsimusi :) päikest:)
VastaKustuta