neljapäev, 24. november 2011

Vanilje puding

vaja läheb
*piima
*vaniljet
*suhkurt
*kartulatärklist


seda on ülimalt lihtne teha,umbes nagu hakkaks kiselli tegema:D
kõigepealt valad potti piima nii palju kui palju soovid pudingut saada,
lisad sinna ka kõik ülejäänud komponendid  suhkru  ( vastavalt sellele kui magusat soovid),
valilje(mina kasutasin vanillisuhkurt aga arvan et  mida naturaalsem seda tugevam vaniljemaitse jääb:P) ja  lõpuks ka kartulatärklis pane algul natuke  kuna hiljem saad juurde lisada kuna  kuumutades hakkab tärklis paisuma:)  ja kindlasti tuleks  kogu aeg segada :D  kui oled õige paksuse saavutanud  tõsta jahtuma ja naudi kas niisama , marjade või keedise/moosiga!

Ps! kõik komponendid lisa kohe külma piima sisse ja sega algusest peale :) siis ei teki tükke.

2 kommentaari:

  1. Asja nimi on piimakissell. Puding on midagi muud. Kogused võiksid ka teinekord anda, muidu on lugejal raske teha. Ja kartulitärklis tuleb lahustada külmas vees ja alles siis lisada kuumale piima-suhkru-vaniljesegule.
    Aga muidu, edu sulle! :)

    VastaKustuta
  2. "pudinguks " kutsun seda seepärast et ta meenutabki pudingut ja ei oska öelda võib- olla keegi teebki seda kui piimakisselli :D pole öhegi retseptipeale sattunud :) üritan ka teinekord kogused kirja panna :) kuna ma lisasin kartulatärklise külmale piimale ja segasin kohe algusest peale ei lahustanud seda eelnevalt külmas vees :):) aga tänan tähelepanu pööramast kuidas muidu paremaks oma blogi teha kui pole inimesi kes küsivad küsimusi :) päikest:)

    VastaKustuta