neljapäev, 24. november 2011

Täidetud kõrvits

minu kõrvits sai sisuks järgmised  komponendid:

  • 1472 g kõrvitsat
  • 125g  üks kotike pruuni keedetud riisi ( 4x125g BOSTO pruun riis)
  • 380g peeti
  • 492g hakkliha
  • 18g küüslauku
  • 144g sibulat
  • 256g juustu
  • 236g külmutatud paprikasegu
  • ahjukana puljong
  • pestot
  • 3 muna
  • soola
  • pipart
 kõrvitsat oli  sellises kaalus kuna see oli poolik kõrvits aga  ei juhtu midagi kui natuke suurem  kõrvits tuleb täita:D
 kõigepealt siis tuleb kõrvits puhastada seest  pehmest osast ja pealt  koorida  hea  köögivilja koorijaga.
seejärel tuleks praadida hakkliha , riivida juust  kloppida lahti munad lisada  munadele maitseained  (pesto sool ja pipar) nüüd tuleks koorida peet( minul oli toores peet, keetmata) ning hakkida väikesteks kuubikuteks, sama tuleks teha ka sibula ja  küüslauguga   ning  seejäerel  panna peet küüslauk sibul ja paprika pannile   ning natuke  neid seal küpsetada et peet  läheks pehmemaks ja   maitsed imbuksid  paremini, samal ajal sega hakkliha , juust ja munasegu , nüüd kui pannipeal segu on paras  lisa see hakkliha juustu munasegule , pintselda vahepeal  kõrvits puljongiga  , lisa sisu ja  pista ahju   , küpseta 200 kraadi juures  köögiviljade valmimiseni.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar