- 1472 g kõrvitsat
- 125g üks kotike pruuni keedetud riisi ( 4x125g BOSTO pruun riis)
- 380g peeti
- 492g hakkliha
- 18g küüslauku
- 144g sibulat
- 256g juustu
- 236g külmutatud paprikasegu
- ahjukana puljong
- pestot
- 3 muna
- soola
- pipart
kõigepealt siis tuleb kõrvits puhastada seest pehmest osast ja pealt koorida hea köögivilja koorijaga.
seejärel tuleks praadida hakkliha , riivida juust kloppida lahti munad lisada munadele maitseained (pesto sool ja pipar) nüüd tuleks koorida peet( minul oli toores peet, keetmata) ning hakkida väikesteks kuubikuteks, sama tuleks teha ka sibula ja küüslauguga ning seejäerel panna peet küüslauk sibul ja paprika pannile ning natuke neid seal küpsetada et peet läheks pehmemaks ja maitsed imbuksid paremini, samal ajal sega hakkliha , juust ja munasegu , nüüd kui pannipeal segu on paras lisa see hakkliha juustu munasegule , pintselda vahepeal kõrvits puljongiga , lisa sisu ja pista ahju , küpseta 200 kraadi juures köögiviljade valmimiseni.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar