teisipäev, 29. november 2011

Suhkur!

Suhkrusiirup

1kg siirupi tarvis   arvestatakse  umbes
  • 800g suhkurt
  • 1 ½ klaasi kuuma vett.
pool antud suhkrukogusest pannakse  teras-või malmpannile ja lisatakse  umbes pool klaasi külma vett,
siis ei teki  pruunistamisel suhkrutombukesi.
Suhkur pruunistatake  võrdlemisi tumedaks(kuni see  hakkab kergelt susisema),siis lisatakse kuum vesi, ülejäänud suhkur ja keedetakse  paraja paksusega  venivaks siirupiks.



TUHKSUHKUR


tuhksuhkrut  on samuti väga  kerge teha selleks ei lähe muud tarvis kui suhkrut ja  kohviveskit või blendrit
 ja muud ei olegi kui paned  suhkru veskisse ja jahvatad  niikaua  kuini näed  et  suhkur on  peenike:)  teinekord  sõelun veel suhkru läbi ka:)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar